Kikkerter

Vi tar kikkerter på alvor. Vi har jobbet med kikkerter i snart 40 år, og har de siste 20 årene produsert våre egne modeller av teleskop, prismekikkerter og landskapskikkerter.

Prismekikkerter for det virkelige liv.

SkyTech Premium III 8,5x45 - vår beste prismekikkert noensinne.

Vi designer våre prismekikkerter basert på lang erfaring i hva som virkelig betyr noe. De fleste av våre modeller er vanntette og nitrogenfylte for et aktivt liv. Vi fokuserer på høykvalitets optikk og overflatebehandlinger, samt teknisk gode løsninger som fungerer gjennom mange års bruk. Du kan lese mer om våre prismekikkerter her.

Landskapskikkerter for sylskarpe detaljer langt borte.

SkyTech Viewer landskapskikkert

Våre landskapskikkerter gir deg god lysstyrke, skarp optikk og praktiske løsninger. I tillegg å kunne nyte landskapet i detalj med ditt eget øye har vi også løsninger for deg som vil fotografere gjennom kikkerten, enten det er med speilreflekskamera, kompaktkamera eller mobiltelefon.

Vi produserer også et utvalg fotostativer i høy kvalitet tilpasset landskapskikkerter.

Teleskop som lar deg utforske universet…

SkyTech Sagitta R80S ED

Vi leverer teleskop i alle størrelsesklasser, fra små begynnerteleskop til store teleskop for seriøse observasjoner av stjernehimmelen og avansert fotografering. Vi leverer også et bredt utvalg tilleggsutstyr, enten du vil ha andre forstørrelser, filtre eller fotoutstyr. Les mer om teleskopene våre her.