Kontaktlinser er frihet. Frihet fra dugg, smuss på brilleglass og vekten på nesen. Perfekt til idrett og trening.

Kontaktlinse på finger

Vi levererer alle typer kontaktlinser til konkurransedyktige priser, enten du ønsker 1-dagslinser til trening eller månedslinser du vil gå med hele tiden.

Før du begynner med linser må du ha en linsetilpassing der vi undersøker synet og øyehelsen din for å sikre trygg linsebruk med optimale linser. Du får også opplæring i håndtering av linsene og viktig sikkerhetsinformasjon.

Typer av kontaktlinser

Acuvue Oasys 1-day kontaktlinser

Dagslinser

Disse linsene er laget for å gjøre livet som linsebruker enkelt. Du tar linsen på om morgenen – eller før du skal på trening – og tar den ut og kaster den når du er ferdig. Finnes for nesten alle synsfeil, selv som progressive og til og med som fargede linser!

Biofinity kontaktlinser

Døgnlinser

Døgnlinser er perfekt for deg som vil ha kontaktlinsene på inntil en måned i strekk, eller bruke dem fleksibelt med mulighet for å ta dem ut og rense dem ved behov. Disse finnes også for de fleste synsfeil, enten du har skjeve hornhinner eller trenger progressive for å lese.

Andre linser

Vi leverer naturligvis også alle andre typer linser, enten du vil ha harde eller myke, sfæriske eller toriske, progressive eller enstyrke. Vi har månedslinser, dagslinser, døgnlinser, 14-dagers linser eller spesiallinser.