ZEISS SmartLife brilleglass

Dagens livsstil krever nye løsninger

Scrolle, klikke og sveipe, når som helst og hvor som helst. Samtidig som du fokuserer på mobiltelefonen, pc-en eller nettbrettet, må du også være oppmerksom på omgivelsene.
Dagens tilkoblede verden stiller høyere krav til øynene våre enn noensinne. Synet ditt endres også med alderen, noe som medfører nye utfordringer for synet.
Med ZEISS SmartLife-brilleglass får øynene dine støtten de trenger. Uansett hva de utsettes for, kommer du alltid til å se tydelig og behagelig.

20 +: I din alder er det viktig å se tydelig, slik at du kan veksle mellom skjermen og omgivelsene. Uansett om du er nærsynt og har briller for å se bedre på langt hold eller ikke, så kan øynene føles anstrengte på slutten av dagen.

30+: Dersom du er mellom 30-39 år, begynner du kanskje å oppleve trette øyne. Uansett om du er nærsynt og har digitale briller eller ikke, så kan øynene føles trette på slutten av dagen.

40+: Du trenger sannsynligvis å bruke lesebriller nå. Uansett om du er langsynt eller ikke, kan du trenge støtte.

50+: I din alder har du kanskje allerede progressive glass eller flerstyrkeglass, som kombinerer styrken for nært hold, mellomavstand og lang avstand i ett glass. Uansett om du er langsynt eller nærsynt, så trenger du glass som gir en myk overgang mellom alle synsområdene.

Kom innom oss om du vil vite mer, eller bestill en synsprøve i skjemaet under i dag!