Vår beste synsundersøkelse noensinne!

1 Grundig kartlegging

Vi kartlegger ditt syn, øyehelse og synsbehov med en grundig innledende samtale og innledende undersøkelser av din synsskarphet, samsynsstatus, dybdesyn og ved behov fargesyn.

Fargesynstest for å avdekke problemer med fargesynet.
OCT dybde-scan av ditt øye. Les mer om denne øndersøkelsen her.

2 Presis undersøkelse av din øyehelse

Våre undersøkelse omfatter en grundig undersøkelse av øyebunnen med digitale netthinnebilder og OCT (dybde-scan av øyebunnen). Vi bruker også biomikroskop for å undersøke ulike deler av øyet og måler trykket i øyet. Ved behov kan også undersøkelsen utvides med perimetri* som benyttes for å kontrollere synsfeltet. Noen ganger kan det også være behov for å bruke øyedråper* for å utvide pupillen for en grundigere undersøkelse av øyebunnen.

3 Nøyaktig utmåling av brillestyrke og samsynsanalyse

Ved bruk av en autorefraktor eller retinoskop samt phoropter undersøkes ditt syn og samsyn. Dette gir grunnlaget for presis utmåling av briller. Noen ganger kan det være behov for å bruke øyedråper* for å begrense øyets evne til å skarpstille på nært.

Autorefraktor for å anslå din brillestyrke

4 Konklusjon og anbefaling

Synsundersøkelsen leder frem til en analyse av din øyehelse og anbefalinger av løsninger for dine synsbehov. Ved behov vil vi henvise videre til øyelege.

* Bruk av perimeter eller øyedråper mot tillegg i prisen.